VIKEND PISANJA: Dvorac Stara Sušica

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 29.4. do 1.5.2022. u dvorcu Stara Sušica, organizira prvi Vikend pisanja. U osami dvorca na rubu stoljetne šume ovo proljeće, u travnju, pisaće se književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditeljica i voditelja radionica.

VIKEND PISANJA

Radionice kreativnog pisanja namijenjene su svima; kako onima koji tek otkrivaju svijet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili. Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz cjelodnevni rad na tekstu, pisat će se i razgovarati o napisanom, a u večernjim satima biće druženje, saopštili su organizatori.

Vikend pisanja u dvorcu nudi dvije radionice: Suvremenu poeziju i kratku priču. Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene.

Olja Savičević Ivančević, sjajna pjesnikinja i prozna spisateljica vodi radionicu suvremene poezije, a Miroslav Mićanović, poznati hrvatski pisac i pjesnik, dugogodišnji voditelj CeKaPeovih radionica u Zagrebu, vodi radionicu kratke priče.

CeKaPeove škole pisanja u dvorcu Stara Sušica jedinstveni su književni programi na kojima polaznice i polaznici imaju priliku usvojiti teorijska znanja o kreativnom pisanju, raditi na vlastitim književnim tekstovima, ali i steći poznanstva i prijateljstva koja traju i nakon završetka ovih jedinstvenih književnih avantura.

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 1900 kn.

Prijavu s ličnim podacima (ime i prezime, kontakt tel/email, radionica poezije/radionica suvremene poezije), kao i sve ostale upite, možete slati na info@cekape.com.

Više informacija o programu na web stranici https://cekape.com/vikend-radionice/

Podelite sa prijateljima:
Share