Velika novogodišnja akcija Arhipelaga

Izdavačka kuća Arhipelag organizuje veliku novogodišnju akciju „Novogodišnji popusti u Klubu čitalaca Arhipelag“ sa sajamskim cenama i novogodišnjim popustima u prazničnim danima do 31. decembra 2023. godine.

novogodišnja akcija Arhipelaga

U toku velike novogodišnje akcije „Novogodišnji popusti u Klubu čitalaca Arhipelag“ posebni popust u Klubu čitalaca Arhipelag je 40%.

Za kupovinu 3 i više knjiga Arhipelag odobrava novogodišnji popust od 45%.

Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko 3.000 dinara.

– Klub čitalaca Arhipelag želi da dođe do svojih čitalaca u mestima u kojima oni žive. Praznici su prilika da obradujemo čitaoce na kraju jedne neobične godine. Knjige su zaista na klik do vas – poručuju iz Arhipelaga čitaocima.

Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta www.arhipelag.rs, na telefone: 011 33 44 427 i 063 16 43 609, kao i na e-mail adrese: knjige@arhipelag.rs i klub@arhipelag.rs. Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od tri dana.

Čitaoci mogu da ostvare popuste u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih četrnaest godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50% u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.

Podelite sa prijateljima:
Share