Uslovi korišćenja

Internet sajt Sinhro.rs omogućuje svojim posetiocima korišćenje sadržaja i usluga koje je podložno Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge sajta Sinhro.rs. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje njegovog sadržaja za sopstvenu upotrebu i na ličnu odgovornost.

Internet sajt Sinhro.rs sastoji se od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja kao i linkova na druge internet stranice.

Svi posetioci sajta Sinhro.rs bez obzira na uzrast imaju besplatan pristup sadržajima sajta.

Sinhro.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje: tekst, video i audio materijal, baze podataka i programerski kod.

Ukoliko drugi mediji (štampani ili elektronski) prenose sadržaj objavljen na sajtu Sinhro.rs, u obavezi su da nedvosmisleno i na vidnom mestu označe sajt Sinhro.rs kao izvor sadržaja, kao i da navedu ime autora ukoliko je potpisan. Ako se sadržaj sa sajta prenosi na drugi digitalni medij (sajt, portal, blog itd.), taj sadržaj takođe mora referisati na tačnu internet adresu (link) ka tekstu koji je preuzet.

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Sinhro.rs zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na sajtu bez prethodne najave.

Linkovi ka drugim internet sajtovima, koje Sinhro.rs objavljuje u dobroj nameri, nisu vlasništvo sajta Sinhro.rs i ne smatraju se delom sajta, te Sinhro.rs ne snosi odgovornost za njih. Sinhro.rs ne snosi odgovornost za tačnost, preciznost i verodostojnost informacija objavljenih na internet stranicama koje su u vlasništvu trećih lica, a čije podatke, informacije i linkove ovaj sajt preuzima. Isto tako Sinhro.rs ne snosi odgovornost za sadržaj sajtova koji linkuju ka sajtu Sinhro.rs.

Ukoliko smatrate da je Sinhro.rs povredio Vaša autorska prava, obavestite nas o tome putem mejla kontakt@sinhro.rs. Slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen čim se ustanovi istinitost sadržaja žalbe.

Korišćenje bilo kog dela sajta u komercijalne svrhe, nije dozvoljeno bez dozvole vlasnika autorskih prava.

Ni jedan deo sajta Sinhro.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Sajt Sinhro.rs poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podatke o korisniku iz procesa registracije za newsletter (odn. imejl obaveštenja) Sinhro.rs neće davati na uvid trećoj strani.

Sinhro.rs može da, u skladu sa zakonom, prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Sinhro.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao sajt i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

Sinhro.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta Sinhro.rs ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sinhro.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu. Sinhro.rs ne snosi odgovornost za eventualne greške ili nedorečenosti u objavljenim informacijama, niti garantuje verodostojnost iznetih podataka.

Stavovi i mišljenja izneti i objavljeni u tekstovima, intervjuima, esejima i prikazima različitih autora i saradnika, ne moraju istovremeno da odražavaju i stavove redakcije.