Specijalna izdanja IK Evro Book pred Sajam knjiga

Evro Book pred Sajam knjiga priprema specijalna izdanja koja će obradovati čitaoce svih uzrasta i interesovanja.

Ljubitelje Harija Potera očekuje sajamski hit Hari Poter – putovanje kroz istoriju magije. Sve što ste želeli da znate o procesu nastanka knjiga o Hariju Poteru, uključujući dosad neviđene skice i originalne stranice rukopisa Dž. K. Rouling očekuju vas u ovoj knjizi.

Monografska publikacija Srpski vitezovi u doba Nemanjića delo je koje u celosti potpisuje slikar Nebojša Đuranović. Đuranović je, naime, i autor teksta i autor vrednih ilustracija, rađenih tehnikom ulje na platnu. Sažeti životopisi srpskih vladara iz dinastije Nemanjića i bočnih dinastija, osnova su koju autor nadograđuje uvidom u društveno uređenje srednjovekovne Srbije, ali i u svakodnevni život koji iz tog uređenja proističe, kao i u važne bitke, sudbonosne za srpsku državu srednjeg veka, u kojima su slavu stekli srpski vladari i vitezovi.

Pored ovih specijalnih izdanja Evro Book je pripremio i nekoliko sjajnih trilera poput dve knjige bestseler autora T. M. Logana (Laži i 29 sekundi), zatim knjiga Nešto je u vodi, koju je glumica Riz Viterspun odabrala za svoj čitalački klub, kao i triler domaće autorke Marije Miketić, Crveni ibis.

U pripremi je i uzbudljiv krimi-roman Čik pogodi čija radnja je smeštena u jednu sobu, a junaci imaju svega tri sata da odgonetnu zagonetku, odnosno pronađu ubicu.

Za sve one koji žele da nauče nešto više o Japanu, njihovoj kulturi i načinu života, ova izdavačka kuća je pripremila knjigu Vabi-sabi. Dok se ljubiteljima istorijskih misterija preporučuje knjiga Ekspedicija, švedske autorke Bee Usme o jednoj od prvih ekspedicija na Severni pol.

Podelite sa prijateljima:
Share