Sladoled za doručak – Savladajte pravila kako biste naučili da ih kršite

Izdavačka kuća Evro Book objavila je knjigu Sladoled za doručak autorke Lore Džejn Vilijams. Sladoled za doručak je knjiga koja nas uči da prihvatimo da niko od nas nije savršen, da je retko čiji život kao sa slike, ili u današnje vreme kao sa Instagrama, da je u redu biti nekad tužan i pokazati emocije. Zapravo, najvažnije je biti iskren prema sebi. Na kraju krajeva, častite nekad sebe sladoledom za doručak, ko je uostalom smislio da se za doručak jede ovsena kaša ili jaja?

Savladajte pravila kako biste naučili da ih kršite. Pronađite dete u sebi kako biste pojednostavili i olakšali život u svetu odraslih ljudi.

Ako uporno radimo ono što smo oduvek radili, ishod će uvek biti isti. Zato nam treba vodič za životne promene koji nas podseća na radost i slobodu ponovnog otkrivanja deteta u nama. To što ste odrasla odgovorna i razborita osoba, ne znači da su dani kad poželite da navučete pokrivač preko glave i nekako, bilo kako, utešite i ohrabrite sebe zauvek ostali iza vas. To što ste odrasla odgovorna i razborita osoba ne znači da ne smete naglas da izrazite oduševljenje ili da nosite pidžamu s medama.

To što ste odrasla odgovorna i razborita osoba ne znači da ne smete da očekujete i tražite pohvalu, zamolite za pomoć i prislonite nešto meko na obraz zato što se tužni. To što ste odrasla odgovorna i razborita osoba ne znači da ne smete da se igrate samo zato što uživate u igri.

Duhovit i poletan, Sladoled za doručak vaša je propusnica za svet koji sigurno još uvek postoji negde duboko u vama, svet u kojem ćete se srdačnije smejati, iskreno iznenađivati i opčinjenim pogledom deteta otkrivati bar jedno čudo svakog dana.

Lora Džejn Vilijams ima trideset jednu godinu, živi u severnom Londonu, pisala je kolumne za Graciju i Mari Kler, a danas ima svoj blog i piše za internet izdanje Red magazina. Sarađivala je i
s Gardijanom, Bazfidom, Telegrafom. Uveliko piše i treću knjigu, snima TV emisiju i predaje kreativno pisanje.

Podelite sa prijateljima:
Share