Septembarski Gradski sajam knjiga u Kulturnom centru Grad

U nedelju, 4. septembra od 15 do 21h u Kulturnom centru Grad, u okviru nove sezone programa Booking, biće održan septembarski Gradski sajam knjiga koji će ponovo okupiti ljubitelje knjiga.

Booking
Foto: Ana Batrićević

Više od dvadeset domaćih izdavačkih kuća predstaviće svoja nova i aktuelna izdanja, ali i raniju književnu produkciju, a posetioce očekuju snižene cene i popusti, kao i neformalna druženja sa urednicima, piscima i pesnicima koji će potpisivati svoje knjige.

Na Gradskom sajmu knjiga učestvuju Radni sto, LOM, PPM Enklava, Partizanska knjiga, Geopoetika, Areté, RED BOX knjige, Štrik, Odiseja, Rende, IK Besani, Sumatra izdavaštvo, Anarhija / Blok 45, FMK knjige, ŽIR izdavaštvo, Bedem knjige, Ključ izdavaštvo, No Rules Izdavaštvo, Kokoro, Raštan izdavaštvo, Heliks…

Ulaz je besplatan.

Gradski sajam knjiga realizuje se u okviru programa Booking, platforme koja se bavi predstavljanjem domaće i regionalne književne produkcije, negovanjem stvaralaštva kako mladih, tako i iskusnih pisaca, uz praćenje aktuelnih tema i povezivanjem sa drugim vrstama umetnosti.

Podelite sa prijateljima:
Share