SAMO MAJKA – nova knjiga za ljubitelje trilera

Samo majka, roman Elizabet Karpenter, uzbudljivo je štivo za sve koji vole misterije, krimi-romane i trilere. Prevod na srpski objavila je nedavno Izdavačka kuća Evro Book.

Ovo je psihološki triler koji će vas sa svakom pročitanom stranicom sve više privlačiti, ali i zbunjivati, jer do samog kraja nećete znati ko je ubica – ističu iz Evro Booka.

Već duže od godinu dana Erika Rajt nije morala da struže natpis UBICA s kućnih vrata. Njen život je ponovo skoro pa miran. Međutim, Krejg, njen sin, izlazi iz zatvora i Erika zna da je svršeno sa spokojnim životom. Erika je uvek verovala da je Krejg nevin, uprkos lažima koje je godnama izgovarala zbog njega. Ali kad se Krejg vratio kući, primetila je da se promenio. Erika više ne prepoznaje svog sina. A kad ponovo nestane jedna devojka, Erika počinje da preispituje svoje poverenje u sina.Ali kako jedna majka da okrene leđa sinu? Ako pak nastavi da ga podržava, koliko daleko može da ode ne bi li ga zaštitila…

Elizabet Karpenter diplomirala je engleski jezik i književnost na Otvorenom univerzitetu. Nagrađena je priznanjem Northern Writer’s New Fictioni bila je u širem izboru za Yeovil Literary Prize(2015. i 2016.), kao i za MsLexia Women’s Novel Award (2015). Elizabet uživa u severnoj Engleskoj i radnju mnogih svojih romana smešta upravo tu.

Podelite sa prijateljima:
Share