Rozi Edvards: Za ljubav je dovoljan klik

evro đunti-Za ljubav je dovoljan klik koricaUrnebesnu priču o iskustvima jedne devojke na društvenoj mreži Tinder objavila je Izdavačka kuća Evro-Đunti, u prevodu Dubravke Petrović.

I tako, posle nekoliko neuspelih izlazaka s prijateljima prijateljevih prijatelja, Rozi se priključuje Tinderu, društvenoj mreži koja je preobrazila svet virtuelnog upoznavanja. Ubrzo je, međutim, na sopstvenoj koži iskusila nepisana pravila Tindera: bez pardona odbij momka koji je postavio crno-belu fotografiju (ili je riđokos ili ružan), sliku s kapom (ćelav je), sliku svog torza (pajser) ili onu na kojoj nema ničeg visokog (kako se ne bi videlo da nema više od metar i sedamdeset).

Od večera u restoranima s panoramskim pogledom do policijskih racija u lokalima u Čelsiju, Rozi je iskusila svakojake sastanke s momcima s Tindera, redovno se zaljubljujući u pogrešne, odbijajući one pristojne. Da li je Tinder zaista najbolji način da Rozi nađe svog princa na belom konju?

Rozi Edvards je rođena u Griniču, u deceniji u kojoj su cvetali dečački bendovi. Posle studija na univerzitetu Daram radila je kao mlađi saradnik u agenciji za odnose sa javnošću. Po okončanju dugogodišnje emotivne veze posvetila se empirijskom proučavanju noćnog života u Londonu. Godine 2013. pridružila se Tinderu, navedeno je u saoštenju Evro-Đuntija.

 

Podelite sa prijateljima:
Share