Pronađi mačku na polici sa knjigama – IZAZOV

Pronađi mačku naziv je izazova koji je već dugo prisutan na internetu i društvenim mrežama. Nedavno ponovo su u potragu za mačkom masovno krenuli, prvo korisnici Tvitera, a potom i mnogi drugi portali i sajtovi.

Većina ljudi ne može lako da uoči gde se nalazi mačka skrivena na polici sa knjigama. Ipak, vlasinici mačaka kažu da nije teško pronaći je, jer znaju koja su mesta privlačna ovim ljubimcima.

Zagonetke, kvizovi i optičke iluzije privlače pažnju i spadaju u najveće izazove na koje pristaju korisnici društvenih medija. Fotografiju koja je u kratkom roku postala viralna, podelila je novinarka iz Njujorka Kate Hinds.

Cilj je pronaći mačku na fotografiji na kojoj je polica sa knjigama, biljkama, raznim sitnicama, fotografijama. Samo na Tviteru o ovom konkretnom izazovu priča više od 200.000 ljudi.

I dok su neki odustajali nakon nekoliko minuta traženja, drugi su pomislili da su rešili skrivalicu, da bi potom shvatili da to ipak nije mačka nego neki ukrasni predmet.

Da li vi možete da pronađete gde se sakrila mačka?

pronađi mačku
Foto: Twitter / Kate Hinds

Od nastanka interneta, preko ulaska društvenih medija u naše živote, slike sa mačkama zauzimaju posebno mesto i naročito privlače pažnju. Tokom trajanja vanrednog stanja i dok smo bili zaključani u svojim domovima, mačke su dominirane društvenim medijima. Neke su prekidale video pozive, postajale glavni glumci snimaka, dok su neke postajale viralne zbog svojih veština.

Ako ste uspeli da pronađete gde se maca sakrila, čestitamo. Ako još uvek tražite i ne znate gde da gledate, odgovor potražite >> OVDE.

Podelite sa prijateljima:
Share