PROMOCIJA KNJIGE Uvijek glavu gore, Ane Galić

promocija

Zbirka kratkih priča naziva Uvijek glavu gore, autorke Ane Galić, objavljena je na samom kraju 2019. godine kao prvo izdanje. Izdavač je Udruženje za promovisanje kulture i mišljenja Sofia, Banja Luka.

Recenziju su uradili Aleksandra Čvorović, književnica i dr Lamija Neimarlija, lekturu Nikola Dakić, ma, a tehničku pripremu Miroslav Galić.

Promocija će se održati 24.09.2020. godine sa početkom u 13:00 časova na Banj brdu, Banja Luka. O knjizi će govoriti autorka Ana Galić, prof.

Riječ autorke:

„Radi boljeg razumijevanja srodnih duša, ali i onih koje bi to mogle biti, promocija knjige se održava sada u septembru, i o knjizi ću pričati samo ja, autorka. Promociju ne održavam kako je planirano, u Eklektiku, sa Fedorom Marjanovićem i Sofijom Grubač, zbog virusa korona. Ne želim ugrožavati zdravlje drugih ljudi dolaskom na promociju i kontaktom u zatvorenim prostorijama, jer je već do sada bilo mnogo žrtava i treba se čuvati, a svojim knjigama dugujem promociju jer na stvaralačka (umjetnička) djela gledam kao na živa bića, kao dio sebe…”

Ana Galić je diplomirana profesorica filozofije i sociologije, trenutno na završetku magistarskih studija iz filozofije. Bavi se filozofijom, prevođenjem i izdavaštvom. Živi i radi u Banjoj Luci.

Podelite sa prijateljima:
Share