Predstavljanje knjige “Maslina” Marije Belić-Bibin na Sajmu knjiga

čigoja-Marija-Belic-Bibin-MaslinaU petak, 30. oktobra u 17 časova na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, na štandu Izdavačke kuće Čigoja štampa biće predstavljena knjiga “Maslina” Marije Belić-Bibin.

Knjiga priča priču o Adamu i Evi u 21. veku. Roman “Maslina” je inspirisan muzikom i krizama identiteta kroz koje svi prolazimo, to je ljubavna priča protkana psihologijom novog doba. Ova knjiga govori najviše o ljubavi, snovima, umetnosti, porodičnim odnosima, bolesti i smrti, i kroz ove teme preispituje naše stavove, identitete, istine koje živimo, i odnose koje imamo sa porodicom, prijateljima, ljudima koje poznajemo ili čak nikada u životu nismo sreli. “Maslina” govori o budjenju svesti Adama i Eve kroz idealizaciju ljubavi između muškarca i žene. Da li je ona stvarnost ili samo fantazija? Priča o svetski poznatom muzičaru i sasvim nepoznatoj slikarki iz male sredine i njihovoj mističnoj povezanosti koja se manifestuje kroz inspiraciju i umetnost. Da li je to sve? Da li je tu kraj? Koja je
svrha? Može li se čovek suočiti sa sopstvenim strahovima, razočarenjima i nastaviti da živi još kvalitetniji život?

Marija Belić-Bibin je rođena u Pančevu, gde je, kao i u Beogradu, preko 15 godina radila kao novinar u informativnim redakcijama radija, televizije i novinske agencije. Diplomirala je na medijskom menadžmentu, a paralelno je završila i Mirovne studije u Beogradu. Učesnik je brojnih međunarodnih programa za nenasilnu komunikaciju, transformacije konflikta i mirovnih rezolucija, kao i sertifikovanih programa za trenere u ovim oblastima u Americi i zemljama Evrope. Od 2003. godine bavi se odnosima s javnošću u državnim institucijama. Sa porodicom živi i radi u Novom Sadu od 2007. godine. Autorka je brojnih tekstova koje je objavljivala kao lične stavove u vidu blogova. Marija je supruga i majka trojice dečaka. Obožavalac je muzike i knjiga. Večni optimista i idealista, koja veruje da svet može biti „spašen“.

Podelite sa prijateljima:
Share