Plava nedelja u Klubu čitalaca Arhipelag

Povodom 15 godina od osnivanja, Izdavačka kuća Arhipelag organizuje Plavu nedelju u Klubu čitalaca Arhipelag. To je završna aktivnost u obeležavanju godišnjice osnivanja Arhipelaga.

Plava nedelja

– Plavo je boja Arhipelaga. Plava je nedelja sajamskih popusta u Klubu čitalaca Arhipelag. Čitajte i uživajte, uživajte i čitajte – kažu u Klubu čitalaca Arhpelag.

Tokom Plave nedelje sajamski popusti od 40% važe za sva izdanja Arhipelaga koja se trenutno nalaze u prodaji. Dodatni, plavi popusti važe za 20 naslova specijalno odabranih za Plavu nedelju. Tri knjige sa tog spiska čitaoci mogu da kupe za ukupno 1.000 dinara, dok je svaka sledeća knjiga 300 dinara. Za porudžbine preko 2.000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

Čitaoci knjige mogu da poruče posredstvom sajta Arhipelaga ili da ih preuzmu direktno u Klubu čitalaca Arhipelg (Terazije 29/II).

Plava nedelja u Klubu čitalaca Arhipelag počinje danas i traje do 19. decembra.

Arhipelag je definisan kao izdavač koji objavljuje knjige u znaku najuzbudljivije mašte i najboljeg znanja. Osnovni koncept Arhipelaga jeste da na tržištu proverava svoje ideje i da ih tu zastupa, a da mu, pri tome, kultura daje visoke kriterijume i dobru meru u svakodnevnom poslu. Izdavačka kuća Arhipelag je aktivan kulturni i izdavački projekat zasnovan na visokim kriterijumima u izboru knjiga, standardima profesionalnog izdavaštva, uređivački profilisanim bibliotekama, kao i na interaktivnom odnosu sa čitaocima.

Podelite sa prijateljima:
Share