Noć knjige: 16. juna od 17 sati do ponoći!

U petak, 16. juna u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se šesnaesta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs.

Noć knjige će se održati u 27 gradova u Srbiji i regionu, na 54 lokacije. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Specijalni gost ove godine će biti norveški pisac Erland Lu koji će se kao učesnik festivala Krokodil u petak od 18 sati u knjižari Delfi u SKC-u družiti sa čitaocima i potpisivati svoje knjige.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

Spisak knjižara koje učestvuju u manifestaciji možete pogledati na Laguninom sajtu.

Podelite sa prijateljima:
Share