Nezgode Maksa Kramblija 3: Majstori za nevolje

Izdavačka kuća Dereta objavila je novi nastavak popularnog serijala za decu Nezgode Maksa Kramblija 3: Majstori za nevolje. Knjigu je sa engleskog prevela Jelisaveta Đurić, a ova otkačena nezgoda u osnovnoj školi oduševiće obožavaoce Dnevnika šonjavka i Toma Gejtsa.

Majstori za nevolje

Kada smo poslednji put ostavili našeg heroja, Maksa Kramblija, i njegovu vernu pomoćnicu Erin, upravo su bili pomrsili račune nekim nesretnim lopovima i osujetili im planove. Ali Maks i Erin su zarobljeni u smrdljivom, opasnom kontejneru za đubre i uskoro će ih naći baš oni koje bi tu najmanje priželjkivali.

U ovom nastavku Maksovog dnevnika, Maks i Erin se suočavaju s novim i starim neprijateljima dok se njihove nezgode nastavljaju. Mogu li ovo dvoje prijatelja izbeći da budu otkriveni – i da završe u zatvoru! – dok školu Saut Ridž čuvaju od nasilnika i kriminalaca?


Rejčel Rene Rasel je Njujork tajmsov najprodavaniji autor blokbaster serijala Dnevnik štreberke i uzbudljivog novog serijala Nezgode Maksa Kramblija. Njene knjige štampane su u preko dvadeset pet miliona primeraka širom sveta, a prevedene su na trideset šest jezika.Uživa da radi sa svoje dve kćerke, Erin i Niki, koje joj pomažu da piše i ilustruje svoje knjige. Rejčelina poruka glasi: „Postani heroj kakvom si se oduvek divio!”

Ova otkačena nezgoda u osnovnoj školi oduševiće obožavaoce Dnevnika šonjavka i Toma Gejtsa, posebno svojim duhovitim tonom i ilustracijama. Novi serijal Rejčel Rene Rasel donosi nezaboravan lik Maksa Kramblija, koji zasigurno može da parira Dnevniku štreberke.

Booklist

Podelite sa prijateljima:
Share