„Kraljica herc“ Pitera Džejmsa

Piter-Džejms-Kraljica-herc

Novo izdanje romana „Kraljica herc“ Pitera Džejmsa, britanskog autora sa više od 15 miliona prodatih primeraka knjiga širom sveta, objavljeno je u izdanju IP Evro-Giunti. Roman je sa engleskog prevela Dubravka Petrović.

Brajs Loran je upoznao Red Kameron preko interneta. Dok njihova ljubav cveta, iz dubine se pomalja istina o njegovoj prošlosti, a s istinom na površinu izbija i Brajsova mračna strana. Sve što je Brajs rekao o sebi satkano je od laži i Red polako shvata da je njena opčinjenost velika greška…

Piter Džejms se školovao u Čarterhausu, a zatim na koledžu za film. Dugo je živeo u Severnoj Americi radeći kao scenarista i filmski producent, a zatim se vratio u Englesku. Njegovi romani, uključujući bestselere Sandej tajmsa iz serije s Rojem Grejsom, prevedeni su na 36 jezika, a širom sveta prodati su u 15 miliona primeraka. Njegova novela Savršeno ubistvo i prvi roman s Rojem Grejsom Dead Simple, adaptirani su za pozorište. Džejms je producirao brojne filmove, kao što je “Mletački trgovac”. Živi i radi u Noting Hilu, u Londonu, i u Brajtonu, u grofoviji Saseks.

Podelite sa prijateljima:
Share