Konkurs za dodelu nagrade Milica Stojadinović Srpkinja 2020.

Kulturni centar Vojvodine „Miloš Crnjanski“ raspisao je konkurs za dodelu književne nagrade Milica Stojadinović Srpkinja za 2020. godinu.

Kulturni centar Vojvodine
Milica Stojadinović Srpkinja

Nagrada je ustanovljena kao javno priznanje pesnikinji, za knjigu poezije objavljenu na srpskom jeziku, između dve pesničke manifestacije „Milici u pohode”, odnosno od 15. septembra 2019. do 15. septembra 2020. godine.

Konkurs je otvoren 30 dana od dana objavljivanja, odnosno od 28. avgusta do 26. septembra 2020. godine.

Autorke ili predlagači dostavljaju tri primerka knjige i ispunjen Prijavni list za konkurs za dodelu književne nagrade Milica Stojadinović Srpkinja koji se može preuzeti na veb-sajtu Kulturnog centra Vojvodine „Miloš Crnjanski“: www.kcvmc.rs

Primerci knjige i ispunjeni Prijavni list treba poslati na adresu:

Kulturni centar Vojvodine „Miloš Crnjanski“
Vojvode Putnika 2
21101 Novi Sad
„Za književnu nagradu Milica Stojadinović Srpkinja”

Primerci dostavljenih knjiga ne vraćaju se autorkama, odnosno predlagačima.

Odluku o nagrađenoj zbirci i laureatkinji donosi tročlana komisija književne nagrade Milica Stojadinović Srpkinja, a Nagrada se sastoji od novčanog dela, diplome i promocije u Kulturnom centru Vojvodine „Miloš Crnjanski“ u okviru pesničke manifestacije „Milici u pohode” u tekućoj godini, kao i objavljivanja nove zbirke nagrađene autorke u izdanju Kulturnog centra Vojvodine „Miloš Crnjanski“ u ediciji „Dobitnica književne nagrade Milica Stojadinović Srpkinja” za narednu istoimenu manifestaciju.

Prijavni list za konkurs za dodelu književne nagrade Milica Stojadinović Srpkinja za 2020. godinu možete preuzeti i ovde.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati sa Kulturnim centrom Vojvodine putem telefona 381 21 4754 128, 457 525 ili imejl adrese pr@zkv.rs – navedeno je na zvaničnom sajtu.

Podelite sa prijateljima:
Share