Knjiga na Sajmu – od 17. do 26. decembra

Na Beogradskom sajmu će se od 17. do 26. decembra u hali 2, pod sloganom „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“, održati prodajna manifestacija posvećena čitalačkoj publici, u čijem središtu se nalaze knjige i čitaoci, saopštio je Beogradski sajam.

Knjiga na Sajmu

Premijerno izdanje kulturnog događaja biće svojevrstan omaž velikom i tradicionalnom Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji nije održan već drugu godinu zaredom.

Na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, za one kojima nedostaje Beogradski sajam knjiga, Beogradski sajam odlučio je da sačuva tradiciju i čitaocima pruži mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima.

Ljubitelji pisane reči će na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, dobiti mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima. Posetioci će moći na jednom mestu da sagledaju ovogodišnju domaću izdavačku ponudu za sve uzraste i doba čitalaca, i da, po najpovoljnijim cenama, obnove privatne kolekcije knjiga.

Na sajmu učestvuje gotovo 100 učesnika, među kojima su iizdavačke kuće Laguna, Vulkan, Geopoetika, Službeni glasnik, Akademska knjiga, Albatros plus, Štrik, Kosmos, Catena Mundi, Agora, Prometej, Partenon, Pčelica, Miroslav, Klet, Mladinska knjiga, Andrićev institut iz Višegrada i mnogi drugi.

Po ugledu na velike sajmove knjiga, izdavači će ponuditi svoja nova i već objavljena izdanja, a oni najposvećeniji organizovaće promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

Sajam knjiga „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“ održaće se uz poštovanje svih važećih epidemioloških mera i zdravstvenih protokola – merenje temperature, dezinfekcija ruku i nošenje maske.

Više informacija o izlagačima i programu pogledajte OVDE

Podelite sa prijateljima:
Share