Jesenji Gradski sajam knjiga u KC Grad

U nedelju, 27. novembra od 14 do 22h u Kulturnom centru Grad će, u okviru programa Booking, biti održan tradicionalni jesenji Gradski sajam knjiga.

Uz omiljene izdavačke kuće, uz jesenje snižene cene i popuste, čitaoci će se upoznati sa aktuelnom i novom književnom produkcijom, a očekuju ih i neformalna druženja sa urednicima i prevodiocima, kao i sa piscima, spisateljicama, pesnikinjama i pesnicima koji će potpisivati svoje knjige.

Na Gradskom sajmu knjiga učestvuju: Izdavačka kuća Rende, Partizanska knjiga, Izdavačka Kuća Geopoetika, PPM Enklava, Kornet, Blum izdavaštvo, Red Box knjige, Radni sto, Književna radionica Rašić, Izdavačka kuća Odiseja, ŠTRIK, Besna kobila, Sumatra izdavaštvo, Vaganar Izdavačka Kuća, No Rules Izdavaštvo, Anarhija / Blok 45, MediaSfera, Heliks, FMK knjige, Besani, Jeti izdavaštvo…

Iz produkcije KC Grada dodaju da će kraj godine, pored Gradskog sajma, između ostalih, obeležiti i predstavljanja novih izdanja iz Književne radionice Rašić, a to su promocije pesničkih zbirki “Melinda Minhauzen” Ane Isaković 29. novembra i “Psi koji trče unazad” Marka Đorđevića 14. decembra. 7. decembra očekuje nas projekcija dokumentarnog filma “Suženi snovi – Repetitor u CZ-u”, filmski dokument legendarnog koncerta beogradskog punk rock sastava Repetitor održan 2017. u Okružnom zatvoru, a 28. decembra u KC Grad će biti predstavljen roman mladog pisca Nikole Radića “Niz pukotina” objavljen u izdanju No Rules Publishing.

Ulaz na Gradski sajam knjiga je besplatan.

Gradski sajam knjiga realizuje se u okviru programa Booking, platforme koja se bavi predstavljanjem domaće i regionalne književne produkcije, negovanjem stvaralaštva kako mladih, tako i iskusnih pisaca, uz praćenje aktuelnih tema i povezivanjem sa drugim vrstama umetnosti.

Podelite sa prijateljima:
Share