Izdavačka kuća Evro Book – program na Sajmu knjiga

Izdavačka kuća Evro Book je povodom predstojećeg Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu pripremila specijalne popuste od 30% do 70%, promocije knjiga domaćih autora, druženje sa bukstagramerkama. Značano mesto u programu ove izdavačke kuće na Sajmu knjiga zauzima tribina Čitaj da budeš najjači!, a posetioce očekuju i nagradne igre i sjajno čitalačko druženje,

Izdavačka kuća Evro Book će se posetiocima sajma predstaviti na dva štanda – u hali 1 (Arena) i hali 4. Takođe, biće prisutni i na Sajmu obrazovanja od 24. do 27. oktobra, u hali 2a.

Ljubitelji književnosti imaće priliku da na glavnom štandu Izdavačke kuće Evro Book u Areni Hale 1 upoznaju svoje omiljene domaće autore. Prvog dana sajma, u nedelju 20. oktobra sa početkom u 16 časova autorka Jelena Dramićanin predstaviće svoj roman prvenac „Studen kamen”, pobednik literarnog konkursa „Tvoja reč” koji je organizovan u saradnji sa Bookmate-om, servisom za čitanje e-knjiga. Tog istog dana sa početkom u 17.30 časova predstavnici Bookmate-a će govoriti o svojim uslugama i tom prilikom će podeliti lepe poklone budućim korisnicima.

U ponedeljak, 21. oktobra od 10 časova počinje nagradna igra „Podeli selfi sa Harijem” (#HarryPotterBooks, #HariPoterKnjige) i najbolje fotografije biće nagrađene odabranom knjigom iz ovog popularnog serijala.

U utorak, 22. oktobra u 18 časova pisac Saša Edi Đorđević predstaviće svoj novi roman Doktor. Četvrti dana sajma rezervisan je za autorku Ljiljanu Šarac, koja će posetiocima predstaviti svoju petu knjigu „Stariji”.

U četvrtak, 24.10. u 18 časova novu bajku „Kralj žabac” najmlađim čitaocima predstaviće akademska slikarka i ilustratorka Ana Grigorjev, a nakon toga sledi čas kreativnog crtanja. Istog dana u 19 časova biće organizovano druženje sa bukstagramerkama koje će vam pomoći da odaberete hit izdanja Izdavačke kuće Evro Book, po preporuci knjiških influensera.

izdavačka kuća evro book

Petak je veoma važan dan zato što 25. oktobra u 15 časova urednica Gordana Subotić predstavlja čarobnu knjigu „Mama”, a nakon toga autorka S. M. Veljković će govoriti o svo drugom ljubavno-istorijskom romanu „U potrazi za Gledis”. U 18 časova počinje tribina Čitaj da budeš najjači! (podrška borbi protiv nasilja) u sali „Vasko Popa” (hala 1A).

U subotu, 26. oktobra u 13 časova Bookmate predstavlja svoj servis za čitanje e-knjiga, a potom sledi promocija poslednje knjige iz Trilogije o dinastiji Karađorđević „Petar I – Kralj oslobodilac” o kojoj će govoriti autor Dušan Babac.

Poslednji dan ovogodišnjeg Sajma knjiga ostavljen je za lepo druženje sa domaćim autorima koji će i tom prilikom potpisivati svoje knjige.

Ovogodišnji sajam biće specifičan po tome što će na njemu premijeru doživeti mnogo izdanja ove kuće, između ostalog i dugoočekivana knjiga „Hari Poter i Vatreni Pehar” (4. ilustrovano izdanje), zatim „Tajni život velikih slikara i vajara”, „Biografika: Leonardo”, kao i hit-trileri „Krvava pomorandža”, „Samo majka”, „Naći ću te”, „Poznata tama”

Najmlađe čitaoce očekuju knjige o mišu detektivu Džeronimu Stiltonu i Tei Stilton, a tu su i nezaobilazne slikovnice o Čudesnoj ženi, Super junacima, Štrumfovima, Trolovima… Nešto novo i uzbudljivo donosi „Velika knjiga istraživača” uz aplikaciju za proširenu stvarnost.

Ministarstvo kulture i informisanja podržalo je objavljivanje knjige „Mama” kao doprinos borbi protiv nasilja nad ženama. Kupovinom ove i još devet naslova pomažete kampanji Čitaj da budeš najjači!

Da li ste već napravili liste željenih naslova? Koje knjige najčešće kupujete na sajmu? Koliko ste spremni da uložite u svoje znanje i obrazovanje? Iskoristite jedinstvenu sajamsku ponudu, koja podrazumeva specijalne cene, mnoštvo poklona i druga lepa iznenađenja, poručuju iz Evro Booka.

Podelite sa prijateljima:
Share