Gosti IK Arete na Sajmu knjiga

Izdavačka kuća Arete pripremila je nekoliko zanimljivih događaja za ovogodišnji Beogradski sajam knjiga kako bi čitaoce upoznala sa svojim autorima iz zemlje i inostranstva.

U ponedeljak, 22.10 u sali Vasko Popa održana je promocija romana U senci Petlovog brda višestruko nagrađivanog autora Osvaldsa Zebrisa, dobitnika EUPL nagrade za književnost. U utorak, 23.10. na štandu Aretea od 19h do 20h biće organizovano druženje sa autorom i potpisivanje romana. Čitaoci će imati priliku da popričaju sa autorom romana U senci Petlovog brda u neobaveznom razgovoru.

U četvrtak, 25.10. u sali Borislav Pekić, od 11 do 12 časova biće promovisana knjiga Pušta da uđem jedne od najaktuelnijih mađarskih spisateljica Judit Sanislo. U razgovoru učestvuju autorka Judit Sanislo i Marija Cindori Šinković a razgovor moderira Ana Marija Grbić.

U petak, 26.10. u 18 časova na štandu izdavačke kuće Arete čitaoci će imati prilike da popričaju sa Vladimirom Vukomanovićem Rastegorcem, autorom romana Od. Vladimir Vukomanović Rastegorac je pobednik konkursa za knjigu godine koji je organizovala ova izdavačka kuća.  Istog dana od 19 časova na štandu će svoje knjige potpisivati i autorka  Judit Sinaslo.

Podelite sa prijateljima:
Share