Drugi deo serijala Nezgode Maksa Kramblija u izdanju Derete

Izdavačka kuća Dereta objavila je drugi deo serijala Nezgode Maksa Kramblija autorke Rejčel Rene Rasel, pod nazivom Haos u osnovnoj školi. Ova otkačena nezgoda u osnovnoj školi, prema rečima izdavača, oduševiće obožavaoce Dnevnika šonjavka i Toma Gejtsa.

Nezgode Maksa Kramblija

Kada smo poslednji put ostavili našeg heroja, Maksa Kramblija, on je tresnuo na Majti mit monster picu nakon što se kasno noću tumbao kroz ventilacione cevi u osnovnoj školi Saut Ridž – i opkoljen trojicom nemilosrdnih kriminalaca!

Da li će Maks biti iseckan na komadiće poput mocarele na prokletoj tvrdoj i hrskavoj pici?

Može li mu njegova drugarica i pomoćnica, komjuterski ekspert Erin, pomoći da se živ izvuče iz te teške situacije?

Rejčel Rene Rasel je Njujork tajmsov najprodavaniji autor blokbaster serijala Dnevnik štreberke i uzbudljivog novog serijala Nezgode Maksa Kramblija. Njene knjige štampane su u preko dvadeset pet miliona primeraka širom sveta, a prevedene su na trideset šest jezika. Uživa da radi sa svoje dve kćerke, Erin i Niki, koje joj pomažu da piše i ilustruje svoje knjige. Rejčelina poruka glasi: „Postani heroj kakvom si se oduvek divio!”

Izuzetno popularni Dnevnici štreberke lansirali su Rejčel Rene Rasel na vrh liste bestselera. Spremite se za slična uzbuđenja koja će doneti njen novi serijal Nezgode Maksa Kramblija.
J. B. Petty – Booklist

Podelite sa prijateljima:
Share