“Čuvaj me” Danijele Sačerdoti

Evro-Đunti-Čuvaj meRoman “Čuvaj me” Danijele Sačerdoti nedavno je objavljen u izdanju IK Evro Giunti, u prevodu sa engleskog Une Hadžinikolić.

Ejli Loson je stigla do tačke s koje nema povratka. Godine bezuspešnih pokušaja da se ostvari kao majka, muževljeva preljuba i nerazumevanje bezosećajne majke s kojom nikada nije pronašla zajednički jezik, naterali su je da se suoči s bolnim izborom: nastaviti košmarni život s onima koji su je izdali i uskratili joj podršku, ili otići. A ima li boljeg mesta za novi početak od idilične i tajnovite varoši u škotskim visovima, u kojoj je Ejli provela najlepše dane detinjstva?

U predivnim škotskim predelima odvija se provokativna i uzbudljiva priča o ljubavi i porodici, koja će vas naučiti da drugačije posmatrate gubitke, da život, čak i kada zadaje jedan udarac za drugim, čuva za vas još jednu priliku, neuporedivo bolju od one koju ste propustili, najavljeno je u saopštenju izdavača.

Danijela Sačerdoti se rodila i odrasla u Italiji, a danas živi u Škotskoj sa mužem i sinovima. Piše romane za decu i odrasle. Njene knjige prevedene su na dvanaest jezika i dostižu milionske tiraže. Piše za BBC i za nekoliko dnevnih listova.

Podelite sa prijateljima:
Share