Časopis ZiN Daily poziva autore da pošalju svoje radove

Međunarodni književni časopis ZiN Daily ima novi vizualni identitet, rubrike, uredništvo i Twitter stranicu na kojoj zaintersovani mogu pratiti obavijesti o objavama i ostale zanimljive i relevantne informacije.

Časopis ZiN Daily

ZiN Daily poziva autore da pošalju svoje radove na e-mail adresu: zindaily.subs1@gmail.com

Sve smjernice i informacije o načinu prijave možete pronaći na stranicama časopisa >>

Riječ urednice

“Svijet kakvog znamo se mijenja. Svjedoci smo raznih kulturalnih promjena, društvenih previranja ali i sve većeg podizanja glasova onih koji su potlačeni i marginalizirani. U isto vrijeme raste osviještenosti o krhkosti ljudskog postojanja dok poznata svakodnevnica ustupa mjesto neizvjesnoj budućnosti i strahovima od nepoznatog.

Sve se to posljedično odražava i na književnost i ostale vidove umjetnosti koji oduvijek služe kao egzistencijalni katalizatori i testamenti promjenjivih vremena i antagonizirajućih unutrašnjih bitaka pojedinca. ZiN Daily teži istinitosti, autentičnosti i razumijevanju te potiče i naglašava ulogu koju književnost i ostale umjetnosti zauzimaju u društvu, svijetu i životima pojedinaca. U skladu s duhom vremena, časopis okreće novu stranicu te poziva čitatelje i autore da svjedoče i doprinose napretku – riječ po riječ”, poručila je glavna urednica časopisa ZiN Daily, Ana Savković.

Podelite sa prijateljima:
Share